kenny shiels 'sida, som vann fotbollströjor online sjätte minuten tillagd
Marissa Callaghan och Nadene Caldwell bekräftade Nordirlands kval för UEFA-kvinnors Euro 2022 när de slog Ukraina 2-0 i andra omgången av deras slutspelet.
Skipper Callaghan 55-minuters strejk gav hennes sida ledningen vid Seaview i Belfast innan ersättaren Caldwell lade till en andra djup i stopptid för att göra det 4-1 totalt och säkerställa landets första deltagande någonsin vid en finalturnering.
Kenny Shiels 'sida, som vann 2-1 i Kovalivka på fredagen, började ljust och hotade från en serie tidiga dødvinklar som upprepade gånger satte målvakt Kateryna Samson under tryck.
camisetas de futbol
Men när Ukrainas breda mittfältare Olha Boychenko och Olha Ovdiychuk började göra intryck fick de betjänas med en påminnelse om att deras jobb långt ifrån var klart.
fotbollströja barn eget tryck
Everton-anfallaren Simone Magill, som gjorde Nordirlands vinnare i första etappen, testade Samson från en tät vinkel 12 minuter före pausen, men målvakten Jackie Burns var lättad över att se Daryna Apanaschenko dra sitt skott bred i tilläggstiden för första halvåret.
Koszulki piłkarskie
I en orolig start på andra halvlek dominerade hemmalaget utan att skapa verkliga chanser och när de äntligen tog ledningen på natten var det ett resultat av uthållighet snarare än kvalitet.
fotbollskläder barn billigt
Callaghan klättrade för att hjälpa till på Julie Nelsons djupa frispark och när försvararen Darya Kravets tvekade jagade hon den lösa bollen och stakade den förbi Samson.
Gästerna upprullades när tiden gick och mittfältaren Natiya Pantsulaya fick utvisning för en cynisk foul på Sarah McFadden, innan Caldwell såg till i den sjätte minuten tillagd tid.

barcelona fc drakt
fotballdrakter barn
Compra Nueva Nueva Camiseta Francia A Precios Increíbles,
fotball drakter
fotbollströja barn eget tryck