Maguire skulle spille igjen denne sesongenFotballdrakter Norge, Fotball Drakter, Koszulki Piłkarskie, Fußballtrikots Günstig

solskjær sa at han var billig fotballdrakter på ingen tilbakeslag


Manchester United og England-forsvarer Harry Maguire har fått skade på ankelbånd, sier Red Devils-manager Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær sa at han var 'håpefull' at Maguire skulle spille igjen denne sesongen - med Euro 2020 som starter neste måned.

28-åringen brukte krykker og hadde på seg en beskyttende støvel på tribunen på Old Trafford tirsdag da hans lag tapte 2-1 for Leicester City.

fotballdrakter norge

United spiller Villarreal i finalen, en dag etter at England-manager Gareth Southgate kårer sitt Euro 2020-lag.

fotball drakter

Tirsdagens kamp mot Leicester var den første toppkampen Maguire hadde savnet siden han kom til United i 2019.

Koszulki piłkarskie

England-manager Gareth Southgate håper desperat at Harry Maguire har en ukomplisert tilbakekomst til full kondisjon etter å ha fått skade på ankelen i Aston Villa.

Fußballtrikots günstig

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær leverte en forsiktig optimistisk medisinsk innlegg på kapteinen sin, men det vil fremdeles etterlate seg en viss angst i England-leiren med Euro fra 13. juni.

28-åringen har vært grunnlaget for Englands forsvar under Southgate siden han dukket opp som en av stjernene i løpet av VM-semifinalen i Russland i 2018.

Maguire er enda viktigere med tanke på Englands sårbarhet i området med Liverpools Joe Gomez ute, John Stones jobber seg tilbake på den internasjonale scenen og slike som Tyrone Mings og Conor Coady som aldri har prøvd det unike trykket stor turnering.

Southgate vil stole på Maguire for erfaring og lederskap, så han vil følge nøye med på utvinningen og håpe på ingen tilbakeslag.